Onze merken

Scala Crossmedia maakt de mooiste merken voor meer dan 1,2 miljoen gepassioneerde mensen. Wij inspireren niet alleen, maar brengen mensen met een specifieke passie samen via 15 crossmediale merken en platforms.

Aan de Haak

Aan de Haak biedt alles op het gebied van haken. Maandelijks ontvang je volop leuke en uitdagende haakpatronen, in het magazine maar ook met losse online patronen én op het all-you-can-haakplatform Haakflix.

Amigurumi Magazine

Wat begon als een éénmalige special van Aan de Haak bleek een groot succes onder de liefhebbers. Met Amigurumi Magazine haak je de leukste patronen voor rondgehaakte figuren.

Breimagazine

Dit nieuwe merk is gestart als special van HobbyHandig en Aan de Haak. Maar door het succes verschijnt er nu 2 keer per jaar een magazine met gave breiprojecten voor beginners én gevorderden. Met veel kleding, accessoires en technieken!

Fun Crochet Magazine

Scala Crossmedia geeft sinds 2022 Fun Crochet Magazine uit. Fun Crochet Magazine is de Engelse versie van ons Nederlandse tijdschrift Aan de Haak.

Haakflix

Haakflix is hét all-you-can-haakplatform. Van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Iedereen met passie voor haken kan bij Haakflix onbeperkt en zorgeloos aan de slag met meer dan 600 haakpatronen.

HobbyHandig

In HobbyHandig lees je alles over de creatieve hobby, van handwerken tot kaarten maken, van home deco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer. Naast veel stap-voor-stap DIY-items inspireren we je met leesverhalen, nieuws én de laatste creatieve trends. Dankzij onze samenwerking met PlotatHome & Loving Paper zitten er in de magazines ook werkbeschrijvingen voor de snijplotter en doevellen in ons magazine om meteen met een project aan de slag te gaan. Bij bepaalde projecten zie je hoe je deze met of zonder de snijplotter maakt. Heb je geen snijplotter? Wees dan creatief en gebruik de patronen op alternatieve manieren om iets nieuws te creëren.

Hobbyou

Bij Hobbyou bestel je al je favoriete hobbybladen en -benodigdheden. In deze webshop vind je alle uitgaven van onze merken, online artikelen en patronen, recepten, een (starters)pakket voor je hobby en nog veel meer!

Mijn Hobbykaart XL

In Mijn Hobbykaart XL vind je niet alleen inspiratie en beschrijvingen voor het maken van kaarten, maar ook heel veel knipvellen en patronen zodat je je eigen draai kan geven aan de kaarten. Mijn Hobbykaart XL staat voor inspiratie, maar vooral voor zelf doen!

MjamTaart Zoet en Eten

MjamTaart Zoet Magazine biedt recepten en inspiratie voor het bakken van taarten, koekjes, (cup)cakes, brood en nog veel meer zoet lekkers. In het najaar verschijnt een extra dikke editie: de 132 pagina’s dikke kerstspecial Eten Magazine met meer dan 90 zoete én hartige recepten.

Railhobby

Railhobby is al meer dan 40 jaar het toonaangevende merk voor liefhebbers van modelspoor en grootbedrijf. Het magazine bevat alle informatie over modelbanen, productnieuws, tests van modeltreinen evenals grootbedrijf nieuws uit binnen en buitenland.

Schoenvisie

Schoenvisie is de meest toonaangevende informatiebron voor professionals in de schoenenbranche. De unieke combinatie van het magazine, de website, de nieuwsbrieven, interessante vacaturemogelijkheden en events maken van Schoenvisie de autoriteit, marktleider en volwaardige gesprekspartner voor iedereen die actief is in de schoenenbranche. Schoenvisie informeert en inspireert de lezers over alle marktontwikkelingen, trends, het koopgedrag en de bestsellers. Al sinds 1958 levert Schoenvisie kwaliteit en is als platform voor de professional onmisbaar!

Stitch & Quilt

In Stitch & Quilt vind je alles om zelf aan de slag te gaan met de mooiste projecten en vind je creatieve inspiratie. Met handige patronen in het tijdschrift én downloadbare patronen en borduurmotieven.

Textiel Plus

TxP (Textiel Plus) is hét magazine over textielkunst dat viermaal per jaar verschijnt en is samengesteld voor textielkunstenaars en deskundigen. In het 52 pagina's dikke magazine vind je volop inspiratie en informatie op het gebied van textielkunst.

Textilia

Textilia is de meest toonaangevende journalistieke informatiebron voor modeprofessionals. Al meer dan 100 jaar levert Textilia onafhankelijke informatie en is daarom onmisbaar voor iedereen die zaken doet in de modebranche, van producent tot retailer. Textilia informeert en inspireert haar lezers en volgers over alle marktontwikkelingen, trends, koopgedrag en merkvoorkeuren in de modebranche.

Alle Scala merken op een rijtje

Merken

Website

Handige links