In HobbyHandig lees je alles over de creatieve hobby, van handwerken tot kaarten maken, van home deco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer. Naast veel stap-voor-stap DIY-items inspireren we je met leesverhalen, nieuws én de laatste creatieve trends. Dankzij onze samenwerking met PlotatHome en Loving Paper zitten er in de magazines ook werkbeschrijvingen voor de snijplotter en doevellen in ons magazine om meteen aan de slag te gaan. Bij bepaalde projecten zie je hoe je deze met of zonder de snijplotter maakt. Heb je geen snijplotter? Wees dan creatief en gebruik de patronen op alternatieve manieren om iets nieuws te creëren.

Het creatieve hobbymagazine voor iedereen

HobbyHandig informeert en inspireert over alles rondom de creatieve hobby, gericht op 3 pijlers: handwerken, papier en DIY! HobbyHandig verschijnt 6 keer per jaar als magazine, het hele jaar online via website, nieuwsbrieven, video’s, Pinterest, Facebook en Instagram. Een combinatie van verschillende technieken, moeilijkheidsgraden en materialen, inspelend op de laatste trends.

Dankzij onze samenwerking met PlotatHome en Loving Paper zitten er in de magazines ook werkbeschrijvingen voor de snijplotter en doevellen in ons magazine om meteen aan de slag te gaan. Bij bepaalde projecten zie je hoe je deze met of zonder de snijplotter maakt. Heb je geen snijplotter? Wees dan creatief en gebruik de patronen op alternatieve manieren om iets nieuws te creëren.

Bekijk hier een demo van het magazine

Facts
Het creatieve hobbymagazine voor iedereen

Verschijningsfrequentie magazine
6x per jaar, inclusief 2 specials

Bereik
Bereik magazine: 35.600
Crossmediaal bereik: 71.500
Pinterest: gemiddeld 108.500 per maand

Tags
inspiratie, home deco, kleding, textiel & handwerken, accessoires, do it yourself

Online
HobbyHandig is ook te lezen via ons eigen online archief en via het digitale tijdschriftenplatform Readly

Bekijk hier de mediabrochure.

Adverteren
Neem contact op met Medialijn
Rebecca de Winter
r.dewinter@medialijn.nl
T: 0314 - 76 37 35

Shop
Word hier abonnee of bestel een losse uitgave

Alle Scala merken op een rijtje

Merken

Website

Handige links