Aan de Haak is hét magazine voor zowel de beginnende als de gevorderde haakster. Elke uitgave staat vol haakpatronen voor projecten voor in huis, om te dragen of cadeau te doen. De patronen worden stap-voor-stap uitgelegd, vaak met ondersteunende foto’s of getekende patronen. Naast haakpatronen vind je in Aan de Haak ook leesverhalen, nieuws en inspiratie.

Voor haakliefhebbers

Of je nu een beginnende haakster bent of al jaren ervaring hebt, bij Aan de Haak vind je alles wat je voor het haken nodig hebt! 10 keer per jaar staan onze tijdschriften Aan de Haak (5x), Amigurumi Magazine (3x) en Collectors Editions (2x) vol met de leukste haakpatronen en het laatste nieuws. Op onze website leggen we je de basissteken van haken uit en doe je mee aan uitdagende Crochet Alongs. Daarnaast haak je op ons all-you-can-haakplatform Haakflix onbeperkt en zorgeloos de hele dag door. Kortom, Aan de Haak biedt dagelijks inspiratie voor alle haakliefhebbers!

Bekijk hier een demo van het magazine

Facts
Aan de Haak is hét enige originele Nederlandstalige haaktijdschrift

Verschijningsfrequentie magazine
10x per jaar: 5 regulier, 3 amigurumi, 2 collector editions

Bereik
Bereik Magazine: 46.100
Crossmediaal bereik: 98.000
Pinterest: gemiddeld 89.600 per maand

Tags
inspiratie, home deco, kleding, knuffels, accessoires, technieken

Online en platform
Aan de Haak is ook te lezen via ons eigen online archief en via digitale tijdschriftplatform Readly en heeft haar eigen platform Haakflix.nl

Bekijk hier de mediabrochure.

Adverteren
Neem contact op met Medialijn
Rina Meijerman
r.meijerman@medialijn.nl
T: 0314 - 76 37 35

Shop
Word hier abonnee of bestel een losse uitgave

Alle Scala merken op een rijtje

Merken

Website

Handige links