Railhobby is hét lijfblad voor modelspoor- en spoorweghobbyisten. Tien keer per jaar bevat Railhobby alle informatie over modelbanen, productnieuws, tests van modeltreinen evenals grootbedrijf nieuws uit binnen- en buitenland. Deze combinatie is de kracht van Railhobby. Naast de tien reguliere uitgaven verschijnt er twee keer per jaar een special met een specifiek thema.

Railhobby is een must voor elke spoorfan

Railhobby is al meer dan 40 jaar het toonaangevende merk voor liefhebbers van modelspoor en grootbedrijf. Het magazine bevat alle informatie over modelbanen, productnieuws, tests van modeltreinen evenals grootbedrijf nieuws uit binnen- en buitenland. Deze combinatie is de kracht van Railhobby. Het online archief, dat teruggaat tot en met 1989, is volledig doorzoekbaar en bevat extra’s als foto’s en klikbare links. Online first is een nieuwe, extra service voor onze all-in en online abonnees. Om de actuele informatie zo snel mogelijk met onze abonnees te delen, bieden we deze artikelen online aan voordat deze in print verschijnen. Verder heeft Railhobby een eigen shop met boeken, modelspoorartikelen, online artikelen en series en ontwikkelen we unieke Railhobby locs.

Bekijk hier een demo van het magazine

Facts
Hét lijfblad voor modelspoor- en spoorweghobbyisten 

Verschijningsfrequentie magazine
12x per jaar, inclusief 2 specials

Bereik
Bereik magazine: 33.800
Crossmediaal bereik: 46.600  

Tags
modelspoor, grootbedrijf, treinen, diorama's, baanplan, modelbaan

Online
Railhobby is ook te lezen via ons eigen online archief en via het digitale tijdschriftenplatform Readly en via 24Trains.nl

Bekijk hier de mediabrochure.

Adverteren 
Neem contact op met Medialijn
Jolanda Ruegebrink
j.ruegebrink@medialijn.nl
T: 0314 - 76 37 35

Shop
Word hier abonnee of bestel een losse uitgave

Alle Scala merken op een rijtje

Merken

Website

Handige links