Custom Media

De best practices van onze eigen merken zetten we graag voor jou als partner in, we ontzorgen je daar waar jij behoefte aan hebt. We hebben al onze processen efficiënt ingericht, nog nooit een deadline gemist en door onze omvang profiteer je mee van schaalvoordeel voor inkoop bij derden. Scala deel(t) je passie, juist ook met wat ze kan voor jou.

Contentcreatie en coördinatie

Doelgroepgerichte content maken en werken met deadlines zit in ons DNA. Door onze jarenlange ervaring weten we wat belangrijk is bij het creëren van content, offline en online. Contentprocessen begeleiden met strakke deadlines, verzorgen van eindredactie, aansturen van fotografen en vormgevers, de complete traffic en planning bewaken, wij kunnen het! 

Art work (Design) en restyling

Onze graphic designers hebben volop ervaring met het vormgeven en dtp-en van onder andere magazines, promotiemateriaal, advertenties, nieuwsbrieven en banners. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van een nieuwe huisstijl of een complete restyling van je magazine of merk? Onze designers denken graag met je mee voor een passende look and feel!

Uitgeefservices

Scala Crossmedia is inmiddels een gevestigde naam in de uitgeefbranche. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij je ontzorgen met diverse uitgeefservices, zoals inkoop van drukwerk, sealen en verzending of abonnementenadministratie en -facturatie. Niet alleen nemen we werk uit handen, maar je profiteert ook mee van scherpe prijzen en tarieven door ons schaalvoordeel.

Conceptontwikkeling en advies

Wil je een nieuw concept lanceren of juist meer zichtbaarheid geven aan een bestaand product? We denken graag met je mee over het uitwerken van een nieuw concept en het vaststellen van een bijpassend plan, zodat jij je zakelijke doelen kan behalen. Ook helpen we je in de praktijk met zaken als (online) marketing en doelgroeponderzoek.

Coaching

Als CEO van Scala Crossmedia weet Ashja Bosboom-Fetvaciyan hoe het is om een organisatie te runnen. Heb je hulp nodig bij het leiding geven aan je bedrijf, behoefte om te sparren over de strategie of wil je graag innoveren maar weet je niet waar te beginnen? Ashja denkt graag met je mee over bijvoorbeeld leiderschap of innovatiemogelijkheden.

Internationalisering

Scala maakt haar merken niet alleen voor de Nederlandse en Belgische markt, maar vertaalt de content ook voor internationale markten en platforms. Bijvoorbeeld in het Engels -wij zijn ook gevestigd in Londen!- en Duits. Onze internationale kennis en diensten zetten we graag voor je in door te helpen bij het vinden van internationale partners en het vertalen of uitgeven van je merk of product.

Scala biedt verschillende diensten aan die naar wens te combineren zijn. Bij interesse in één of meer van onze diensten, kun je contact opnemen met Thamar Mantel via:

Merken

Website

Handige links