Werken bij

Wil jij meewerken aan het succes van onze crossmediale merken en daarbij deel uitmaken van een kleinschalig, maar hard groeiend mediabedrijf? Dan zit je bij ons goed! Bekijk hieronder de beschikbare vacatures of stuur een open sollicitatie.

Waarom Scala?

Bij Scala geloven we dat als je doet wat je leuk vindt, je er ook goed in bent én werkplezier hebt. Als onderdeel van het team onderneem je binnen de onderneming, waarbij we elkaar als team helpen succesvol te zijn. En dat werkt! Scala groeit als zelfstandig en innovatief crossmediabedrijf tegen de stroom in met onze merken, bestaande uit magazines en online platforms voor mensen met een passie. Met 20 collega’s en 300 zzp’ers bereiken – en begrijpen – wij meer dan 883.000 mensen die creatief bezig willen zijn. Dát is onze passie. En met die passie werken wij hard en met plezier aan onze mooie merken.

Ontmoet het team

Werken bij Scala

Wil jij werken in een gezellig team, af en toe denken aan je gezondheid (ommetje challenge, fietsen achter je computer) en regelmatig genieten van een borrel? Dan zit je bij Scala Crossmedia goed! Bekijk de onderstaande vacatures en misschien staat jouw droombaan of -stage daar wel tussen.

Hebben we op dit moment geen passende vacature openstaan, maar zie jij wel kansen voor Scala en wil jij een steentje bijdragen aan ons bedrijf? Wij zijn altijd nieuwsgierig naar jouw passie, talenten en interesses. Stuur een open sollicitatie en we komen graag met je in contact.

Bekijk de vacatures

Vacatures

Merken

Website

Handige links