Veelgestelde vragen

Abonnement:

Ga voor het afsluiten van een abonnement naar het gewenste merk. Hier vind je, per titel, de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten.
In onze webshop Hobbyou.nl kun je alle losse tijdschriften bestellen.
Ja, tenzij expliciet anders vermeld zijn alle abonnementen die je afsluit tot wederopzegging en worden automatisch verlengd.

Wil je het abonnement beëindigen? Jammer! Stuur een mail met je abonneenummer en NAW-gegevens naar abonnementen@scalacrossmedia.nl. Laat je ook weten waarom je opzegt? Je ontvangt binnen een paar werkdagen een bevestiging van de opzegging.
Kijk in de verschijningstabel op de website van jouw tijdschrift om de verschijningsdata per titel te bekijken.

Inloggen:

De gebruikersnaam is jouw abonneenummer en het wachtwoord is jouw postcode in hoofdletters, aan elkaar (bijv. 3824MP). Je vindt jouw abonneenummer in de welkomstbrief en op de adresdrager bij elke nieuwe editie die je in de bus ontvangt. Niet gevonden? Geen probleem! Neem contact met ons op of vul het contactformulier in, dan gaan we er zo snel mogelijk achteraan.

Bezorgen:

Twijfel je of jouw tijdschrift al uit is? Check eerst de verschijningsdata, zie kopje ‘Hoe vaak verschijnt mijn tijdschrift?’ Hoort het al bij jou in de bus te liggen? Wat vervelend dat je jouw tijdschrift nog niet hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en wij zullen ervoor zorgen dat jouw tijdschrift zo snel mogelijk bij je op de deurmat ligt.

Ben je verhuisd of ga je binnenkort verhuizen? Laat ons via het contactformulier je oude en nieuwe adres weten zodat wij de adreswijziging in het systeem kunnen doorvoeren. Het is voor ons ook handig om te weten vanaf wanneer we het blad naar je nieuwe adres kunnen sturen.

Heb je een all-in of online abonnement op jouw titel?
  1. Ga naar het archief van jouw titel (zie hieronder);
  2. Klik op de uitgave die jij graag wilt lezen;
  3. Klik op de button “Lees deze uitgave” of “Lees online”;
  4. Vul jouw abonneenummer in bij de gebruikersnaam;
  5. Vul jouw postcode in bij het wachtwoord (in hoofdletters, zonder spaties. Bijvoorbeeld: 3428MP).

Contact:

Heb jij toch nog een andere vraag? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Je krijgt zo snel mogelijk reactie van ons.

Merken

Website

Handige links