MjamTaart Zoet Magazine biedt recepten en inspiratie voor het bakken van taarten, koekjes, (cup)cakes, brood en nog veel meer zoet lekkers. Laat je 3 keer per jaar inspireren met zoet lekkers passend bij het seizoen. Daarnaast verschijnt in het najaar een extra dikke kerstspecial: het 132 pagina’s dikke Eten Magazine met zoete én hartige recepten.

Zoet en Eten Magazine

MjamTaart Zoet Magazine staat vol recepten en stap-voor-stap projecten voor zowel ervaren als onervaren bakkers. Dankzij de duidelijke uitleg en mooie foto’s zet je zó heerlijk gebak op tafel. Naast de lekkerste recepten vind je hier ook inspiratiefoto’s, praktische tips en interviews met bekende bakkers. Als kerstspecial verschijnt Eten Magazine, een extra dikke en feestelijke uitgave met zoete én hartige recepten voor de feestdagen. Ook organiseert MjamTaart jaarlijks de Mjamtaart Cake & Bake Expierence. Dit is dé zoetste beurs op het gebied van bakken, taartdecoratie, patisserie, chocolade, cupcakes, koek en brood. De nieuwste trends, technieken, tips & trucs, je ziet en beleeft het allemaal.

Bekijk hier een demo van het magazine

Facts
Het magazine met de lekkerste zoete recepten

Verschijningsfrequentie magazine
3x Zoet Magazine en 1x Eten Magazine

Bereik
Bereik magazine: 22.900
Crossmediaal bereik: 73.000
Pinterest: gemiddeld 113.000 per maand

Tags
bakken, recepten, inspiratie, decoreren, kerstspecial Eten

Online
MjamTaart is ook te lezen via ons eigen online archief en via het digitale tijdschriftenplatform Readly

Adverteren
Neem contact op met Medialijn
Jolanda Ruegebrink
j.ruegebrink@medialijn.nl
T: 0314 - 76 37 35

Shop
Word hier abonnee of bestel een losse uitgave

Alle Scala merken op een rijtje

Merken

Website

Handige links