Tuesday 19 December

Scala op de kaart

Thamar Mantel begon ruim tien jaar geleden als marketeer bij Scala Crossmedia. Door de jaren heen heeft ze verschillende functies vervuld. Op dit moment is ze CMO en is ze verantwoordelijk voor de marketing, sales en Custom Media.
Deel dit bericht
Foto Thamar Mantel

Naast het aansturen van het externe sales team en de interne marketeers ben ik ook nauw betrokken bij Custom Media. We hebben zoveel kennis en ervaring met het maken van magazines dat we daarin externe partijen, zowel bedrijven als particulieren, kunnen ontzorgen. We bieden bijvoorbeeld ondersteuning bij contentcreatie, art work en restyling, uitgeefservices, conceptontwikkeling, advies en internationalisering. Wat we doen voor externen, wisselt per partij. De ene keer maken we een heel product zoals een tijdschrift of website, de andere keer herschrijven we website teksten. Als externe kun je zowel voor het gehele proces als voor een deel bij Scala terecht. We weten hoe het vak werkt, zijn efficiënt en denken graag mee. We hebben  korte lijnen waardoor we snel schakelen.

Naar buiten toe zet ik Scala, samen met CEO Ashja Bosboom, op de kaart en trek ik nieuwe klanten aan. We bezoeken onder andere evenementen in de sector. Zodra nieuwe partijen bij ons binnenkomen, begeleid ik ze bij het gehele traject. We bieden een compleet pakket aan, zoals een nieuw tijdschrift ontwikkelen, een bestaand tijdschrift nieuw leven inblazen, meedenken over een bladformule, een restyling, online campagnes maken of drukwerkbegeleiding. Het hele team van Scala werkt daaraan mee. Ook doen we samenwerkingen met goede doelen zoals het Emma Kinderziekenhuis en Stichting Hartekind. Het voelt goed om als bedrijf iets te doen om anderen te helpen en dat te combineren met onze creatieve insteek.

Een ander deel van mijn functie is de internationalisering. We hebben een vestiging in Groot-Brittannië opgezet en zijn nu aan het kijken om in Amerika Fun Crochet Magazine in de markt te zetten, zowel online als door het uitgeven van een fysieke uitgave. Onze Engelse uitgaven staan inmiddels al op zes internationale platforms. Hoe internationaler, hoe leuker vind ik. Bij Scala liggen er nog zoveel dingen in het verschiet, niet alleen in het uitgeefproces maar ook in de breedte qua merken en conceptontwikkeling, denk bijvoorbeeld aan Haakflix en Etsy UK. Mijn werk is geen dag hetzelfde en dat maakt het zo leuk.

Wil je meer weten over wat Scala voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

De laatste updates

Blog
Passie voor creativiteit en online marketing

Eline Odenkirchen werkt sinds mei 2023 bij Scala Crossmedia als Online Marketeer.…

Lees verder
Blog
Altijd bereid om te helpen

Annika vertelt over over haar functie binnen Scala, haar achtergrond en de…

Lees verder
Blog
Scala op de kaart

Thamar Mantel begon ruim tien jaar geleden als marketeer bij Scala Crossmedia.…

Lees verder

Brands

Website

Helpful links