Schoenvisie is de meest toonaangevende informatiebron voor professionals in de schoenenbranche. De unieke combinatie van het magazine, de website, de nieuwsbrieven, interessante vacaturemogelijkheden en events maken van Schoenvisie de autoriteit, marktleider en volwaardige gesprekspartner voor iedereen die actief is in de schoenenbranche. Schoenvisie informeert en inspireert de lezers over alle marktontwikkelingen, trends, het koopgedrag en de bestsellers. Al sinds 1958 levert Schoenvisie kwaliteit en is als platform voor de professional onmisbaar!

Meer dan een vakblad

Naast het vakblad dat 8 keer per jaar wordt uitgebracht is er een up-to-date website met het laatste nieuws uit de schoenenbranche, worden modekleurkaarten en nieuwsbrieven uitgebracht en worden events georganiseerd. Dit alles maakt Schoenvisie een autoriteit en een volwaardige omnichannel gesprekspartner voor professionals in de schoenenbranche.

test

Facts Hét vakblad voor professionals uit de schoenenbranche

Magazine publication frequency 8x per jaar (6x in print en 2x digitaal)

Reach Schoenvisie is al meer dan 60 jaar het vakblad voor de schoenenbranche. Schoenvisie informeert schoenprofessionals maandelijks over het laatste nieuws, achtergronden, consumenteninformatie, trends en ontwikkelingen uit de schoenenbranche. Via het vakblad, de website en de nieuwsbrieven bereiken we maandelijks minimaal 50.000 lezers en volgers.

Tags Schoenenbranche, Vakblad, Informatie, Ondernemen, Trends

Doelgroep De lezers en volgers van Schoenvisie zijn zelfstandige detaillisten in de schoenenbranche, maar ook fabrikanten, agenten, inkooporganisaties, importeurs, inkopers, medewerkers en directies van grootwinkelbedrijven en ketens behoren tot de groep.

Advertising Ga naar de website van Schoenvisie of neem contact op met Thamar Mantel: t.mantel@scalacrossmedia.nl

Shop Become a subscriber abonnee of de nieuwste kleurkaarten.

The latest issues

All Scala brands at a glance

Brands

Website

Helpful links