Wednesday 27 March

Altijd bereid om te helpen

Annika vertelt over over haar functie binnen Scala, haar achtergrond en de opleidingen die ze heeft gevolgd.
Deel dit bericht

Annika Brinker werkt bij Scala in de functie office management en webshop medewerker. Ze is geboren in Duitsland en heeft in Nederland een Engelstalige opleiding voor bedrijfskunde in de paardensector gevolgd. Met ervaring in online marketing, sales en accountmanagement is de functie bij Scala haar op het lijf geschreven.

Ik heb een dubbele functie, waarin ik zowel een deel office management op mij neem als webshop medewerker ben. Samen met mijn collega Eline Odenkirchen ben ik verantwoordelijk voor de webshop. Eind 2023 hebben we een uitgebreide marketingplanning gemaakt voor de webshop en gekeken naar de promotie. We stellen daarbij hoge doelen om onszelf uit te dagen en vieren het gezamenlijk als we de doelen halen. Binnenkort hebben we een fotografiedag voor het maken van beelden voor de social posts. Daarnaast zet ik de nieuwe tijdschriften in de webshop, verwerk ik de orders en beantwoord ik vragen van klanten.

We zijn bezig met het vernieuwen van onze webshop Hobbyou. Een leuk en uitdagend project. Het marketingplan staat en we hebben een projectplan met wensen bedacht. Het bedenken hoe dat technisch in elkaar moet zitten met koppelingen vind ik erg interessant. We willen de webshop een modernere uitstraling geven, zorgen voor een betere koppeling met onze andere systemen en de rapportages beter benutten. Het is onze droom om content van de tijdschriften los aan te bieden om iedereen creatief aan de slag te krijgen. 

Verder houd ik mij bezig met de beurzen, wat ik heel leuk vind om te doen. Ik bekijk naar welke beurzen we gaan, ik zorg dat er personeel op de stand staat, dat de tijdschriften en boeken die mee moeten klaarliggen en dat de opbouw en afbouw worden geregeld. Ook sta ik af en toe zelf een dag op de beurs. Volg ons op social media om te zien op welke beurzen we staan.

De laatste updates

Blog
Passie voor creativiteit en online marketing

Eline Odenkirchen werkt sinds mei 2023 bij Scala Crossmedia als Online Marketeer.…

Lees verder
Blog
Altijd bereid om te helpen

Annika vertelt over over haar functie binnen Scala, haar achtergrond en de…

Lees verder
Blog
Scala op de kaart

Thamar Mantel begon ruim tien jaar geleden als marketeer bij Scala Crossmedia.…

Lees verder

Brands

Website

Helpful links