Tuesday 24 October

Liefde voor bakken

Danielle vertelt over haar functie Finance & Office medewerker, maar ook over haar passie voor bakken!
Deel dit bericht
danielle bakken finance office

Danielle Seegers werkt bij Scala Crossmedia als Finance & Office medewerker. Ze zorgt onder andere voor het factureren van de abonnementen en advertenties.

Hi, 
Mijn naam is Danielle Seegers en ik woon samen met mijn partner en 2 dochters in Amersfoort. In een ver verleden heb ik een pedagogische opleiding gevolgd en een aantal jaren in het onderwijs gewerkt. In 2001 heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Ik heb cursussen gevolgd met betrekking tot boekhouding en heb gewerkt bij verschillende bedrijven op de financiële afdeling. Voordat ik bij Scala begon, was ik zes jaar werkzaam bij een groot commercieel bedrijf. Ik had behoefte aan het werken binnen een kleiner team. Ik was op zoek naar een andere omgeving en een ander product. Dit vond ik bij Scala en vanaf het eerste moment voelde ik mij welkom binnen een team van hardwerkende, geïnteresseerde en gezellige mensen. 

Mijn werk bestaat onder andere uit het factureren van de abonnementen en de advertenties die in de bladen verschijnen. Dit is een terugkerend proces en vraagt om veel overleg met mijn collega’s van de abonnementenadministratie en sales. Deze werkzaamheden vergen precisie en nauwkeurigheid. Het geeft mij voldoening wanneer dit na elke periode weer op een correcte manier is afgerond. Naar aanleiding van de facturatie volgen er vaak vragen van onze abonnees, die wij vervolgens per telefoon of mail te woord staan. Ik ervaar het als prettig wanneer er persoonlijk contact is met de klant, waarbij wij proberen de vragen van onze klanten zo goed mogelijk te beantwoorden.

Een van onze tijdschriften is MjamTaart - Zoet Magazine, een culinair tijdschrift met bakrecepten voor jong en oud. Het blad bevat vele recepten, van eenvoudige tot ingewikkelde baksels voor de bakkers onder ons die wel van een uitdaging houden. 

Ik kende het tijdschrift niet, maar was meteen fan! En hoe leuk is het om ook nog eens voor dit mooie tijdschrift eigen recepten te mogen schrijven, aangezien dit mijn grootste hobby is. Bakken is voor mij een vorm van ontspanning, waarbij ik het leuk vind om een eigen draai aan een recept te geven en uiteraard mensen in mijn omgeving hiermee te verwennen. 

Scala Crossmedia is constant bezig met vernieuwing, dit houdt iedereen scherp en betrokken. Het Scala team is hecht, er is open communicatie en vrijwel niets blijft onbesproken. Scala is constant in beweging en iedereen binnen het bedrijf telt mee! Ik hoop dat ik nog een hele tijd onderdeel mag zijn van dit mooie bedrijf.

De laatste updates

Blog
Altijd bereid om te helpen

Annika vertelt over over haar functie binnen Scala, haar achtergrond en de…

Lees verder
Blog
Scala op de kaart

Thamar Mantel begon ruim tien jaar geleden als marketeer bij Scala Crossmedia.…

Lees verder
Blog
Liefde voor bakken

Danielle vertelt over haar functie Finance & Office medewerker, maar ook over…

Lees verder

Brands

Website

Helpful links