MjamTaart Zoet Magazine staat vol recepten en stap-voor-stap projecten voor zowel ervaren als onervaren bakkers. Dankzij de duidelijke uitleg en mooie foto’s zet je zó heerlijk gebak op tafel. Naast de lekkerste recepten vind je hier ook inspiratiefoto’s, praktische tips en interviews met bekende bakkers. Als kerstspecial verschijnt Eten Magazine, een extra dikke en feestelijke uitgave met zoete én hartige recepten voor de feestdagen. Ook organiseert MjamTaart jaarlijks de Mjamtaart Cake & Bake Experience. Dit is dé zoetste beurs op het gebied van bakken, taartdecoratie, patisserie, chocolade, cupcakes, koek en brood. De nieuwste trends, technieken, tips & trucs, je ziet en beleeft het allemaal.
Facts
Het magazine met de lekkerste zoete recepten
Verschijningsfrequentie magazine
3x Zoet Magazine en 1x Eten Magazine
Bereik
Bereik magazine: 22.900
Crossmediaal bereik: 73.000
Pinterest: gemiddeld 113.000 per maand
Tags
bakken, recepten, inspiratie, decoreren, kerstspecial Eten
Online
MjamTaart is ook te lezen via ons eigen online archief en via het digitale tijdschriftenplatform Readly
Adverteren
Neem contact op met Medialijn
Jolanda Ruegebrink
j.ruegebrink@medialijn.nl
T: 0314 - 76 37 35