woensdag 19 oktober

Uitgeverij Scala viert 30-jarig jubileum met nieuwe naam Scala crossmedia

Uitgeverij Scala viert 30-jarig jubileum met nieuwe naam Scala Crossmedia. De naam past helemaal bij de internationale ambities van ons mediabedrijf.
Deel dit bericht

Scala Crossmedia past bij de internationale ambities van mediabedrijf

AMERSFOORT, 19 oktober 2022 - Sinds de oprichting van Uitgeverij Scala 30 jaar geleden is er veel veranderd en is het bedrijf inmiddels veel meer dan een uitgeverij. Naast het uitgeven van fysieke tijdschriften verschijnen alle merken ook online, zijn er twee online platforms en een webshop bijgekomen, opereert ze internationaal en verzorgt Scala custom media en advies voor derden. Tijd voor een nieuwe naam die beter past bij haar activiteiten. Vanaf vandaag gaat Uitgeverij Scala verder als Scala Crossmedia, met een nieuw logo én een nieuwe website.

Scala staat bekend om haar innovatieve vermogen. Eerder dit jaar vierde ze al de lancering van het all-you-can-haakplatform Haakflix en de oprichting van Scala Publishing Limited in het Verenigd Koninkrijk. Ashja Bosboom-Fetvaciyan, CEO van Scala Crossmedia: “Bij Scala werken we volgens het motto ‘zonder lef geen leven’. Mijn vader, Mik Fetvaciyan, nam destijds de stoere beslissing om samen met zijn vrouw Anna een eigen uitgeverij te beginnen en als opvolger heb ik het met het huidige team veranderd in een internationaal crossmediabedrijf. De komende jaren blijven we stappen op dit gebied zetten, zowel door organische groei als door overnames en diensten voor derden. Aangezien onze activiteiten verdergaan dan het uitgeven van tijdschriften is een nieuwe naam, fris logo en compleet vernieuwde website een logische stap.” 

Over Scala Crossmedia
Met een team van 20 mensen en een flexibele schil van 300 medewerkers bereikt Scala meer dan 883.000 hobbyisten die creatief bezig willen zijn. Scala Crossmedia brengt mensen met een specifieke hobby samen en inspireert ze via haar 13 crossmediale merken en platforms. Daarnaast verschijnt content van Scala internationaal en ondersteunt ze derden met advies en via custom media.


Beeldmateriaal vindt u hieronder. Bij vragen of voor een interview neemt u contact op met Sanne van den Bosch via 033-4892900 of s.van.den.bosch@scalacrossmedia.nl. Een blog van Ashja Fetvaciyan en een interview met oprichter Mik Fetvaciyan leest u hier.

Beeldmateriaal:
Logo Scala Crossmedia
Scala, deel(t) je passie
Taart 30 jaar

De laatste updates

Blog
Passie voor creativiteit en online marketing

Eline Odenkirchen werkt sinds mei 2023 bij Scala Crossmedia als Online Marketeer.…

Lees verder
Blog
Altijd bereid om te helpen

Annika vertelt over over haar functie binnen Scala, haar achtergrond en de…

Lees verder
Blog
Scala op de kaart

Thamar Mantel begon ruim tien jaar geleden als marketeer bij Scala Crossmedia.…

Lees verder

Merken

Website

Handige links