dinsdag 11 juni

Passie voor creativiteit en online marketing

Eline Odenkirchen werkt sinds mei 2023 bij Scala Crossmedia als Online Marketeer. In deze blog vertelt ze meer over haar achtergrond en werkzaamheden.
Deel dit bericht

Ontmoet Eline: Creatief brein achter Scala's online wereld!

Ik ben Eline Odenkirchen en ik stel mezelf graag aan jullie voor in deze blog. Als Online Marketeer bij Scala Crossmedia ben ik de drijvende kracht achter onze online marketinginspanningen en de webshop Hobbyou. Maar laten we beginnen bij het begin.

Ik ben geboren en getogen in Nijkerk, waar ik samen met mijn man woon. Mijn passie voor creativiteit begon al vroeg en heeft mij op een reis van ontdekking geleid. Na de middelbare school ben ik naar het Cibap in Zwolle gegaan. Hier ontstond mijn liefde voor styling en vormgeving. Een vervolgstudie aan de Hogeschool van Amsterdam bracht me verder in de wereld van media, informatie en communicatie.

In mei 2023 ben ik bij Scala Crossmedia begonnen, een plek waar ik mijn passie voor creativiteit en marketing kan combineren. Als Online Marketeer werk ik aan het vermarkten van onze content op verschillende digitale platforms, van onze webshop Hobbyou tot ons online haakplatform Haakflix. Het is een uitdagende en afwisselende rol waarin ik constant op zoek ben naar nieuwe, out-of-the-box oplossingen.

Wat mijn werk zo boeiend maakt, is de constante uitdaging en de mogelijkheid om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Of ik nu achter mijn computer zit om onze websites en socials te beheren of achter de camera sta voor de fotografie, elke dag brengt nieuwe kansen en mogelijkheden. Mijn passie voor sport, vooral tennis en padel, houdt me in balans en gemotiveerd buiten werktijd.

Scala Crossmedia biedt een inspirerende omgeving waar ik al mijn interesses kan verkennen en uitvoeren. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om mijn passie te volgen en te groeien binnen dit geweldige team. Laten we samen blijven streven naar innovatie en groei, want er liggen spannende kansen voor ons in het verschiet!

De laatste updates

Blog
Passie voor creativiteit en online marketing

Eline Odenkirchen werkt sinds mei 2023 bij Scala Crossmedia als Online Marketeer.…

Lees verder
Blog
Altijd bereid om te helpen

Annika vertelt over over haar functie binnen Scala, haar achtergrond en de…

Lees verder
Blog
Scala op de kaart

Thamar Mantel begon ruim tien jaar geleden als marketeer bij Scala Crossmedia.…

Lees verder

Merken

Website

Handige links