woensdag 7 juni

Magazine MjamTaart zet koers naar tweede editie Cake & Bake Experience

Workshops, wedstrijden en demonstraties tijdens de twee zoetste dagen van het jaar! Amersfoort, 7 juni 2017 –  Na het succesvolle event van vorig jaar organiseert magazine MjamTaart voor de tweede keer haar […]
Deel dit bericht

Workshops, wedstrijden en demonstraties tijdens de twee zoetste dagen van het jaar!

Amersfoort, 7 juni 2017 –  Na het succesvolle event van vorig jaar organiseert magazine MjamTaart voor de tweede keer haar publieksbeurs: De MjamTaart Cake & Bake Experience. Deze beurs, die plaatsvindt in Den Haag op zaterdag 10 en zondag 11 juni van 10:00 tot 17:00 uur in Fokker Terminal, biedt 2 dagen vol proeven, zien en beleven. Een must voor iedere bakliefhebber!

De MjamTaart Cake & Bake Experience is de zoetste beurs en een ware beleving op het gebied van bakken, taart decoratie, patisserie, chocolade, cupcakes en alles wat er bij komt kijken. De nieuwste trends en de moeilijkste technieken: je ziet en beleeft het allemaal tijdens de gratis demonstraties. Je kunt meedoen aan -of bewonder- de bekende Holland Sugar Art Show wedstrijd en workshops of masterclasses volgen bij binnen-en buitenlandse taart- en decoreergoeroe’s.

In Fokker Terminal tonen standhouders vanuit Nederland, België, Italië, Ierland en Engeland naast een variëteit aan producten ook de nieuwste trends. Daarnaast zijn de circa 50 standhouders uitgedaagd om het publiek vooral veel te laten proeven en genieten. Patricia van Buuren-Schothorst, hoofdredacteur van MjamTaart, organiseert deze beurs samen met Manuelle Bamberg van Cake, Bake & Love en Bart van Vliet van De Marsepeinspecialist: “Het wordt een beurs waar naast de verkoop van de nieuwste en leukste producten ook heel veel te beleven en uiteraard te proeven is!”

Bekende line-up uit binnen- en buitenland
Tijdens dit zoete event kunnen bakliefhebbers hun grote voorbeelden ontmoeten of een workshop van hen volgen. Uit het buitenland geven Lindy Smith, Kaysie Lackey en Berna Garcia workshops en demonstraties. Alle drie wereldwijd bekend vanwege hun expertise op het gebied van taartdecoratie. Uit Nederland geven onder andere Marike Bol, specialist op het gebied van glutenvrij bakken en Heel Holland Bakt-winnares Annemarie Pronk demonstraties en zullen ze hun boeken signeren.

Workshops, demonstraties en wedstrijden
De Cake & Bake Experience biedt een vol programma aan workshops en gratis demonstraties. Bezoekers kunnen ook de CakeGames-deelnemers aanmoedigen. Aan keukenblokken decoreren hobbyisten live hun taarten en strijden zo voor waanzinnige prijzen. Naast deze bake-off zijn de prachtige ingezonden creaties van de Holland Sugar Art Show wedstrijd te bewonderen. Bart van Vliet, oprichter van de wedstrijd, vertelt: “Deze bekende taartdecoratie wedstrijd vindt voor de 9e keer plaats en de deelnemers ervaren deze wedstrijd als een jaarlijks meet-moment. We hebben weer meer deelnemers dan voorgaande jaren! Alle tentoongestelde inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld. Bezoekers stemmen op hun favoriet, die wint de publieksprijs.”

Over MjamTaart
MjamTaart is het tijdschrift over het bakken en decoreren van taarten en ander zoets in allerlei verschillende soorten, vormen, smaken en maten. Zes keer per jaar met stap-voor-stap foto’s en werkbeschrijvingen, boekreviews en interviews, vernieuwende recepten en handige tips & trucs. MjamTaart is een uitgave van Scala Publishing BV.

De laatste updates

Blog
Passie voor creativiteit en online marketing

Eline Odenkirchen werkt sinds mei 2023 bij Scala Crossmedia als Online Marketeer.…

Lees verder
Blog
Altijd bereid om te helpen

Annika vertelt over over haar functie binnen Scala, haar achtergrond en de…

Lees verder
Blog
Scala op de kaart

Thamar Mantel begon ruim tien jaar geleden als marketeer bij Scala Crossmedia.…

Lees verder

Merken

Website

Handige links