dinsdag 7 februari

Handlettering is de nieuwste creatieve hype

Een vervolg van Creative Letters Amersfoort, 7 februari 2017 – Na het enorme succes van Creative Letters 1 komt Scala BV omstreeks 24 februari met het zo gewenste vervolg in de […]
Deel dit bericht

Een vervolg van Creative Letters

Amersfoort, 7 februari 2017 – Na het enorme succes van Creative Letters 1 komt Scala BV omstreeks 24 februari met het zo gewenste vervolg in de vorm van Creative Letters 2. Creatief schrijven is een enorme trend, zowel op papier, maar ook bij het personaliseren van home deco-producten. Aan die vraag voldoet deze tweede editie, vol lettercreaties en handigs stap voor stap tutorials met oefenvellen en sjablonen. Creative Lettering kan namelijk iedereen leren.

Marion Boeckhout, hoofdredacteur HobbyHandig waar de special onderdeel van is, vertelt: “We kregen zoveel positieve reacties op de eerste uitgave van Creative Letters, dat we vrijwel meteen besloten ten minste een tweede editie uit te brengen. Handletteren is ontzettend populair, wat ook blijkt uit het aantal consumenten én hobbywinkels dat zich heeft vooringetekend.. Dit staat nog los van retailers zoals Bruna, Primera en de AH. Uit alles blijkt dat de vraag naar een handletteringspecial groot is. Het leuke van handletteren is namelijk dat iedereen het kan. Het is gewoon een kwestie van doen, durven en oefenen.”

Het unieke van deze special is dat het breder is dan handletteren op papier. Zo gaat de liefhebbermen onder meer aan de slag met quotes en letters in het interieur, op kaarten en op cadeaus zoals bijvoorbeeld een pollepel.. Handig (en leerzaam!) zijn de sjablonen en oefenvellen, gecombineerd met tips en stap voor stap beschrijvingen. Creative Letters 2 heeft een omvang van 84 pagina’s en kost € 8,99 (België € 9,99).

Over HobbyHandig
HobbyHandig is al bijna drie decennia lang het meest gelezen hobbymagazine in Nederland en België. HobbyHandig is toonaangevend bij de trends van deze branche, zowel in print als 100% identiek online én via de community-website. In HobbyHandig staan zes keer per jaar alle facetten van de creatieve hobby; van papercrafting tot handwerken en van HomeDeco tot textiel, modelleren en groendecoraties. Daarnaast verschijnt er twee keer per jaar een special over één specifiek hobby-onderwerp. Naast doe-artikelen bevat HobbyHandig ook inspiratie items, onder meer door tips en foto’s van lezers.

Scala BV
HobbyHandig is een uitgave van Scala BV in Amersfoort. Scala BV is een innovatieve uitgeverij van special interestbladen, zoals de creatieve hobbybladen Aan de Haak, Quilt & Zo, Cards & Scrap, Mijn Hobbykaart XL, MjamTaart en Poppenhuizen & Miniaturen. Andere titels betreffen Railhobby en Luister. Alle merken zijn marktleider binnen hun segment en verschijnen crossmediaal. Daarnaast geeft Scala diverse specials uit, zoals Dé KerstkaartenSpecial, Kadoosjes en Aan de Bak.

De laatste updates

Blog
Passie voor creativiteit en online marketing

Eline Odenkirchen werkt sinds mei 2023 bij Scala Crossmedia als Online Marketeer.…

Lees verder
Blog
Altijd bereid om te helpen

Annika vertelt over over haar functie binnen Scala, haar achtergrond en de…

Lees verder
Blog
Scala op de kaart

Thamar Mantel begon ruim tien jaar geleden als marketeer bij Scala Crossmedia.…

Lees verder

Merken

Website

Handige links