Grafisch vormgever bij innovatief mediabedrijf in Amersfoort: Scala, deel(t) je passie!(30 - 37,5 uur per week)

Wil jij je creativiteit kwijt bij een groeiend en innovatief crossmediabedrijf in Amersfoort? Dan zit je goed bij Scala! Een van onze collega’s gaat haar koffers pakken en een mooie uitdaging tegemoet aan de andere kant van de wereld, en daarom zoeken wij (per 1 januari) een Grafisch vormgever voor onze crossmediale merken in print en online. Ben jij de creatieve, nauwkeurige, stressbestendige doorzetter die wij zoeken? Lees dan verder.

Bij Scala geloven we dat als je doet wat je leuk vindt, je er ook goed in bent én werkplezier hebt. Je onderneemt namelijk binnen de onderneming, waarbij we elkaar als team helpen succesvol te zijn. En dat werkt! Als zelfstandig en innovatief crossmediabedrijf groeien we tegen de stroom in met onze merken, bestaande uit magazines en online platforms voor mensen met een passie. Met ons team van 20 collega's en een netwerk van 300 zzp'ers bereiken en begrijpen wij inmiddels meer dan 1,2 miljoen creatieve mensen. Dát is onze passie.

Plezier en aanpakken gaan bij ons hand in hand. Er gebeurt altijd wat en we bepalen samen de toekomst. 
Daarbij is er veel ruimte voor zelfontwikkeling, je inbreng telt en een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Het aantal dagen per week bepalen we daarom ook met elkaar.

Als Grafisch vormgever verzorg je in overleg met de merkcoördinator tijdig de complete opmaak van een aantal crossmediale merken, zoals bijvoorbeeld Railhobby en Textiel Plus. Samen met je collega-vormgevers bedenk en bewaak je de opmaakstramienen en houd je de productieplanning in de gaten. Na eindcontrole stuur je alles naar de drukker en begeleid je de plaatsing op de digitale kanalen. Daarnaast werk je mee aan de vormgeving van boeken en ontwerp je promotiematerialen in print en online, zoals sliders, banners, nieuwsbrieven, posters en advertenties. Ben je sterk in fotograferen en/of beeldbewerking, dan is dat helemaal een pré. 

Kortom, je bent creatief en vaardig in het ontwerpen van crossmediale content. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en voelt je thuis in een dynamische omgeving waar deadlines je juist motiveren. Je neemt verantwoordelijkheid, blijft rustig onder druk en kunt op het juiste moment loslaten.

Klaar om jouw creativiteit tot leven te brengen? Laten we samen bouwen aan onze inspirerende merken!

Functiewensen

  • opleiding op minimaal mbo-niveau
  • je bent zeer vaardig in Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator, Photoshop) en hebt ervaring met tools zoals Canva
  • enthousiast, energiek, gemotiveerd en proactief
  • vermogen om hoofd- en bijzaken te scheiden, flexibele multitasker
  • verantwoordelijkheidsgevoel en teamgeest
  • sterke sociale vaardigheden

Wij bieden

  • flexibele werktijden en mogelijkheid om hybride te werken
  • marktconform salaris, winstdeling (indien mogelijk), sportvergoeding en een maandelijks financieel appeltje voor de dorst
  • MacBook en mobiele telefoon
  • prettige werksfeer in teamverband
  • veel ruimte voor eigen inbreng en innovatie
  • gezellige borrels, sportieve uitdagingen en een goede balans tussen werk en privé

Is bovenstaande rol jou op het lijf geschreven?

Stuur je CV, portfolio en motivatie (schriftelijk of in een video) voor 5 november naar Marianne van Harmelen: sollicitatie@scalacrossmedia.nl. Heb je vragen? Neem gerust contact op via tel. 033- 4892900.

Brands

Website

Helpful links