Even zin in een ommetje? Shun staat voor je klaar om naar buiten te gaan. Op zoek naar een knuffel? Ook dan staat Shun paraat! Ze verwelkomt alle bezoekers met een vrolijke blaf.

Danielle Seegers heeft een oog voor detail. Ze werkt secuur en met veel plezier bij de Finance & Office afdeling.

Graphic designer bij Scala Crossmedia.

Als graphic designer houdt Lisette zich bezig met de opmaak van Aan de Haak, Mijn Hobbykaart XL en andere creatieve ontwerpen. Ze zoekt altijd naar de mooiste visuele uitingen.

Anneli is sinds haar stage niet meer weg te denken bij Uitgeverij Scala. Ze is brand coordinator voor de merken HobbyHandig en MjamTaart Zoet en Eten magazine en daarnaast begeleidt zij de media-orders binnen Scala.

Office manager en webshop medewerker bij Scala Crossmedia.

Marion houdt zich bezig met het zoeken naar creatieve DIY-projecten en heeft een neus voor het spotten van trends. Ze is zeer betrokken bij alle creatieve merken.

Harriëtte is brand coordinator van Aan de Haak en heeft als missie de haak community te voorzien van de leukste haakpatronen en andere haakinspiratie. Ze is trotse moeder van twee jongens en tekent graag huisjes.

Monique is brand coordinator van Mijn Hobbykaart XL, FunCrochet, Textiel Plus en Breimagazine. Met haar motto “Alles komt goed” regelt zij alles op een persoonlijke doch zakelijke manier. In haar vrije tijd is ze ook graag creatief bezig.

Als brand coordinator van Railhobby en Loving Paper is Laura altijd op zoek naar interessante content en bewaakt ze de bladformule. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig.

Merken

Website

Handige links